Böcker

Tänk om – Om konsten att vara modigtank-om-attitydspsykologi-om-konsten-att-vara-modig

När Anette Sandgren på TGIM bad mig skriva en bok svarade jag direkt . Gärna! Men i så fall vill jag definitivt inte skriva ytterligare en bok om vad man skall eller borde göra för vi vet alla att vi måste vårda våra relationer, äta bättre, gå ned i vikt börja träna, spara pegar och i allmänhet varaoffensiva och aktivt ta tag i de problem som ligger framför oss. Det behöver vi inte en bok som talar om för oss!

Jag vill skriva en bok som tala om HUR man gör alla de där sakerna vi vet att vi borde men som vi inte orkar, har energin till eller törs göra. Resultatet är boken ”Tänk om”. Det är de samlade erfarenheterna från 10 års verksamhet som psykolog, par terapeut och konsult. Min målsättning har varit att samman ställa den teoretiska kunskap som beskriverförändring med de erfarenheter som klienter vänner och jag själv har betalat dyrt för. Tanken är att beskriva vad som faktiskt fungerar när man ska ta tag i sitt liv!

www.konstenattvaramodig.se

Konflikthantering – en praktisk handbok för arbetsgivare och chefer

En gång fick jag för mig att göra en statisk undersökning som en gång för alla skulle svara på hur vanligt det är med konflikter på arbetsplatser. Två veckor in i projekter gav jag upp, vi fick samma svar som alla andra sannolikheten för konflikter i en skolklass är 100%, i ett idrottslag 100%, och om det är någon som levt tillsammans med en annan människa mer en ett år och aldrig bråkat uppmanar jag den personen att ta kontakt med mig…… föga förvånande är sannolikheten för konflikter i en arbetsgrupp runt 100%. Trotts det är de förvånansvärt få chefer som har en gedigen utbildning i konflikthantering. Den första bok jag skrev var en enkel manual som ska ge några enkla tipps och råd till den som skall ta tag i en konflikt.

www.blinfo.se

Boken i konflikthantering finns även tillgänglig på Polska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s